Popis obrázku

Kuchař - číšníkKuchař - číšník

Co všechno tě čeká na naší labské škole?

Studium je dynamické jako obor sám: Vždy po dvou týdnech vyměníš školní lavici a učení na závěrečnou zkoušku za školní restauraci nebo jeden ze spolupracujících podniků.

Chceš vědět víc? Klikni ZDE ->

Video obor

Virtuální obor

30

let učíme

2300+

absolventů

Charakteristika oboru

MODERNÍ UČEBNY

V naší moderní gastronomické učebně a restauraci najdeš ty nejlepší spotřebiče a zázemí jako v opravdové restauraci!

SOUTĚŽE

Trénink dělá mistra. Zúčastňujeme se soutěží, které nám umožní srovnat úroveň našich znalostí a dovedností.

STÁŽE, PRAXE

Nejlepší zkušenosti jsou na vlastní kůži přímo z provozu předních restaurací. Získávání nových zkušeností a možnost pracovního uplatnění.

BARMAN

Každou sudou středu se zdokonalujeme v technických dovednostech barmana.

BARISTA

Každou lichou středu se potkáme na kávovém kroužku a naučíte práci s výběrovou kávou.

ODMĚNA

Nejen že se něco naučíš, navíc si k tomu můžeš vydělat i nějakou tu korunu!

Učební plán oboru

Školné oboru

Stipendijní program

prospěchové stipendium

  • při dosažení prospěchu s vyznamenáním bude na další pololetí vypočítána sleva na školném 50 %

sourozenecké stipendium

  • 2. sourozenec má školné zdarma, neplacení školného se vztahuje vždy na nižší částku školného v případě studia rozdílných oborů

Kuchař – číšník, Cukrář

1. pololetí2. pololetí
1. ročník1.000 Kč + 900 Kč1.000 Kč+ 900 Kč
2. ročník2.000 Kč + 900 Kč2.000 Kč + 900 Kč
3. ročník2.500 Kč+ 900 Kč2.500 Kč+ 900 Kč

Ze života na Labské

4. listopadu 2024

Podzimní exkurze mířila na Magistrát města Pardubice

29. října 2024

Sladký workshop pro naše cukrářky

29. října 2024

Expedice za českou měnou i eurem

25. října 2024

Divadelní představení “ Ein Leben in Takt“ 

25. října 2024

Labská žije i sportem

23. října 2024

Výstava škol v Ideonu

23. října 2024

Poznáváme sociální služby

23. října 2024

Jak správně citovat

15. října 2024

Hotelovka na rautu

14. října 2024

Rozhoduj o Evropě