Popis obrázku

Kuchař - číšníkKuchař - číšník

Co všechno tě čeká na naší labské škole?

Studium je dynamické jako obor sám: Vždy po dvou týdnech vyměníš školní lavici a učení na závěrečnou zkoušku za školní restauraci nebo jeden ze spolupracujících podniků.

Chceš vědět víc? Klikni ZDE ->

Video obor

Virtuální obor

30

let učíme

2300+

absolventů

Charakteristika oboru

MODERNÍ UČEBNY

V naší moderní gastronomické učebně a restauraci najdeš ty nejlepší spotřebiče a zázemí jako v opravdové restauraci!

SOUTĚŽE

Trénink dělá mistra. Zúčastňujeme se soutěží, které nám umožní srovnat úroveň našich znalostí a dovedností.

STÁŽE, PRAXE

Nejlepší zkušenosti jsou na vlastní kůži přímo z provozu předních restaurací. Získávání nových zkušeností a možnost pracovního uplatnění.

BARMAN

Každou sudou středu se zdokonalujeme v technických dovednostech barmana.

BARISTA

Každou lichou středu se potkáme na kávovém kroužku a naučíte práci s výběrovou kávou.

ODMĚNA

Nejen že se něco naučíš, navíc si k tomu můžeš vydělat i nějakou tu korunu!

Učební plán oboru

Školné oboru

Stipendijní program

prospěchové stipendium

  • při dosažení prospěchu s vyznamenáním bude na další pololetí vypočítána sleva na školném 50 %

sourozenecké stipendium

  • 2. sourozenec má školné zdarma, neplacení školného se vztahuje vždy na nižší částku školného v případě studia rozdílných oborů

Kuchař – číšník, Cukrář

1. pololetí2. pololetí
1. ročník1.000 Kč + 900 Kč1.000 Kč+ 900 Kč
2. ročník2.000 Kč + 900 Kč2.000 Kč + 900 Kč
3. ročník2.500 Kč+ 900 Kč2.500 Kč+ 900 Kč

Ze života na Labské

15. listopadu 2024

Objevujeme archiválie

15. listopadu 2024

Poznáváme historii i současnost Automatických mlýnů

13. listopadu 2024

Jeden den v Londýně

13. listopadu 2024

Soutěž a podnikej

10. listopadu 2024

Obsluhovali jsme v Enteria areně

10. listopadu 2024

Dnes jsem jako poslanec

10. listopadu 2024

Úspěch našich žáků v soutěži Trophée Mille

10. listopadu 2024

Mladý řemeslník roku 2024

4. listopadu 2024

Podzimní exkurze mířila na Magistrát města Pardubice

29. října 2024

Sladký workshop pro naše cukrářky