LIFE IS TOO SHORT FOR BAD COFFEE…!

A proto jsme tu my, nadšený tým baristů, kterým se můžeš stát i ty.

O co se jedná? Naučíš se s námi připravovat kvalitní espresso a mnoho dalších nápojů z něho pocházejících. Naučíš se našlehat mléčnou pěnu a použít ji k přípravě cappuccina nebo café latté. Samozřejmostí jsou i další speciality, ale ty si necháme jako překvapení, až se uvidíme.  wink

Dále tě uvedeme do tajů alternativních metod přípravy kávy, které budeš moci využít i na přípravu kávy u sebe doma.

Od letošního roku spolupracujeme s pražírnou Coffee Source. 

Kdy a kde se potkáme? Letos každou sudou středu od 15.00 v Gastroučebně.

Kdo vás povede? Ing. Zuzana Nádvorníková.

Všichni se na tebe těšíme!!! smiley

   

  

Napište nám

Kontaktní informace

Telefon:702 024 213, 466 412 240
Email: sekretariat@labskaskola.cz
Website: labskaskola.cz

U Josefa 118,
530 09
Pardubice

Rychlé odkazy