Jídelní lístek

Aktuální týden

Následující týden

  • Pondělí
    9. 3. 2020
    Hrachová 1
    1. Kuřecí maso na kmínu, dušená rýže s bulgurem a zeleninou 1, 9
    Úterý
    10. 3. 2020
    Květáková 1, 7
    1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, kyselá okurka 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 11
    Středa
    11. 3. 2020
    Hovězí vývar s rýží a hráškem 9
    1. Hovězí maso, rajská omáčka, vařené těstoviny 1, 3, 7
    2. Čočkový salát s vejci a zeleninou, chléb 1, 3, 9
    Čtvrtek
    12. 3. 2020
    Frankfurtská 1, 7
    1. Krupicová kaše sypaná čokoládou 1, 7
    2. Zapečené smetanové brambory s nivou, zelný salát 7
    Pátek
    13. 3. 2020
    1. Vepřový řízek, vařené brambory, salát z červené řepy a mrkve 1, 3, 5, 6, 7, 8, 11
    2. Vepřový řízek, bramborový salát 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 11
  • Pondělí
    16. 3. 2020
    Zeleninová s drobením 1, 3, 9
    1. Hrachová kaše, uzené maso, salát z kysaného zelí 1
    2. Tagliatelle se sušenými rajčaty a zeleninou, sypané sýrem 1, 3, 7
    Úterý
    17. 3. 2020
    Hovězí vývar s těstovinou 1, 3, 9
    1. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže 1, 3
    2. Žemlovka s jablky a tvarohem, bílá káva 1, 3, 7
    Středa
    18. 3. 2020
    Fazolová 1
    1. Rybí filet na bylinkách, bramborová kaše, zeleninová obloha 4, 7
    2. Špaldové krupeto s kuřecím masem, sýr, zeleninová obloha 1, 7
    Čtvrtek
    19. 3. 2020
    Masový vývar s pohankovými vločkami 1, 9
    1. Srnčí kýta na smetaně, vícezrnný knedlík 1, 3, 7
    2. Jarní zeleninový salát s vejci a uzeným sýrem, celozrnné pečivo 1, 3, 7
    Čtvrtek
    20. 3. 2020
    Hráškový krém 1, 3, 7
    1. Pečené kuřecí stehno, šťouchané brambory, zelný salát s mrkví 1, 7

Nápoje – čaj se šťávou, šťáva, zelený čaj, mléko, džus, voda

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Výdej minutkových pokrmů v časovém intervalu 20 minut.

Tabulka s názvy a čísly alergenů je zveřejněna na nástěnce ve ŠJ.

 Jídla připravili žáci Labské SOŠ a SOU Pardubice, s. r. o. pod vedením učitelek OV a kolektivu kuchyně!

Přejeme dobrou chuť a dobrou náladu!!!