Jídelní lístek

 

Tento týden

 

Příští týden

Pondělí 18. 2. 2019

Zeleninový vývar s kroupami

1. Sázená vejce, dušený špenát, vařené brambory

2. Lívanečky s marmeládou a zakysanou smetanou

Ovoce

Pondělí 25. 2. 2019

Květáková

1. Rizoto se zeleninou, hlívou ústřičnou a sójovým masem, sypané sýrem, zelný salát s jablky a křenem

2. Bramboráky, zelný salát s jablky a křenem

Úterý 19. 2. 2019

Hovězí vývar s drobením

1. Uherská roštěná, dušená rýže s černou čočkou

2. Květákovo brokolicové placičky se sýrem, vařené brambory, salát z červené řepy

Úterý 26. 2. 2019

Hrachová s hrachovými vločkami

1. Cuketový nákyp s uzeným masem, bramborová kaše, červená řepa

2. Kroupy s krůtím masem a sušenými rajčaty, červená řepa

Středa 20. 2. 2019

Cizrnová polévka z cizrnovými oříšky

1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, kyselá okurka

2. Těstovinový salát s kuřecím masem, dresink

Středa 27. 2. 2019

Drůbeží vývar s vaječným svítkem

1. Kuřecí guláš s fazolemi, vařené těstoviny

2. Zeleninový salát s rybím filetem, celozrnné pečivo

 

Čtvrtek 21. 2. 2019

Rajská polévka s pohankovými vločkami

1. Rybí filet se sýrem na kuskusovém salátu

2. Zvěřinové ragú, karlovarský knedlík

 

Čtvrtek 28. 2. 2019

Frankfurtská

1. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka

2. Buchty domácí plněné, bílá káva

átek 22. 2. 2019

Hnědá polévka s praženou krupicí

1. Segedínský guláš, houskový knedlík se špaldovou moukou

 

Pátek 1. 3. 2019

Zeleninový vývar s drožďovou rýží

1. Selská vepřová pečeně, bramborový knedlík, dušené zelí

 

Napište nám

Kontaktní informace

Telefon:702 024 213, 466 412 240
Email: sekretariat@labskaskola.cz
Website: labskaskola.cz

U Josefa 118,
530 09
Pardubice

Rychlé odkazy