Jana Jeřábová
23.5.2019
Hotelnictví a cestovní ruch

Dne 18. 5. 2019 se v Litomyšli konaly Městské gastronomické slavnosti Magdaleny Dobromily Rettigové, jejichž součástí byla soutěžní přehlídka gstronomických škol. Tématem letošního ročníku byla zvěřina. Naši školu reprezentovaly žákyně 3. ročníku oboru Hotelnictví Radka Havlíčková a Hana Klátová, které si připravily dančí hřbet s jalovcovou omáčkou a kaštanovou kroketou, doplněný petrželovým pyré a glazovanou šalotkou, mrkví a blanšírovanou kapustou. Na přípravu 4 porcí měla děvčata pouhých 50 minut a s tímto pokrmem natolik oslnila odbornou porotu, že získala 1. místo.

Děvčatům gratulujeme a děkujeme také paní učitelce Šimečkové, která děvčata na soutěž připravila.

   

 

 

 

Napište nám

Kontaktní informace

Telefon:702 024 213, 466 412 240
Email: sekretariat@labskaskola.cz
Website: labskaskola.cz

U Josefa 118,
530 09
Pardubice

Rychlé odkazy